Auxiliar Tècnic/a de Gestió de L' Ajuntament de Terrassa. Volumen III: Conoixements del funcionament intern de l' Ajuntament. Temari i Test (Spanish Edition)

 
9788467652390: Auxiliar Tècnic/a de Gestió de L' Ajuntament de Terrassa. Volumen III: Conoixements del funcionament intern de l' Ajuntament. Temari i Test (Spanish Edition)

Desenvolupament dels temes de la Part III. Coneixements del funcionament intern de l'Ajuntament de Terrassa del programa establert per a la preparació de les proves d'accés en l'escala d'Administració Especial, Subescala Serveis Especials, categoria Auxiliar Tècnic/a de Gestió, Subgrup C2 (anterior grup D) de l'Ajuntament de Terrassa, segons les bases publicades en el Butlletí de la Província de Barcelona de 4 de novembre de 2010 (DOGC n.º 5755, de 15/11/2010). Tots els temes estan tractats amb profunditat i rigor, i incorporen les últimes novetats legislatives per assegurar la seva actualització fins a la data d'edició. A més s'inclouen qüestionaris de preguntes tipus test referits als mateixos temes, que li seran d'utilitat per a l'autoavaluació, el control de l'aprenentatge dels conceptes que són objecte d'examen i per acostumar-se a la dinàmica habitual en aquesta classe de processos selectius.

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición