CUTX LLENGUA CATALANA I LITERATURA 2 MATERIAL D'APRENENTATGE COMPLEMENTARI - 9788448178420

 
9788448178420: CUTX LLENGUA CATALANA I LITERATURA 2 MATERIAL D'APRENENTATGE COMPLEMENTARI - 9788448178420
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

Inclou llibre digital
PROJECTE DIGITAL
El projecte digital que presenta McGraw-Hill aquesta campanya és un projecte innovador, ambiciós i que pretén donar desposta a les necessitats técniques i pedagógiques que pugin sorgir a l’aula.
La filosofia de fons del nostre projecte editorial, en qualsevol format i suport, es pot resumir en Quatre idees clau: Qualitat , Adequació, Disseny, Funcionalitat.
De la má d’una institución de prestigi com és l’Institut de Formació Comtínua de la Universitat de Barcelona, hem elaborat un projecte digital que garanteix un rigorós tractament pedagógic i técnic del cos teóric i práctic dels llibres per tal de treure el máxim profit de les eines digitals.
Visualment atractiu i molt sezill d’utilitzar, permetrá que professorat i alumnat se sentin molt cómodes a l’hora de navegar-hi.
MATERIAL D’APRENENTATGE COMPEMENTARI
El projecte digital de McGraw-Hill es completa amb un suport en paper que ha de perpetre reforcar els llibres digitals, perqué les habitats que es treballen devant d’un ordenador no són les mateixes que devant del paper i cal continuar millorant els hábits de lectura i escriptura.
Els quarderns de “Material d’aprenentatge complementari” tenen una part de teoria, aquella indispensable que l’alumnat ha d’haver assolit en acabar el curs, i una part de práctica que l’ha d’ajudar a consolidar tots els conceptes treballats.
Us oferim un quadern de “Material d’aprenentatge complementari” per a totes les matéries i cursos que disposen de llibre digital.
BANC DE RECURSOS DIGITALS
Totes l

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Comprar nuevo Ver libro

Gastos de envío: EUR 7,00
De España a Estados Unidos de America

Destinos, gastos y plazos de envío

Añadir al carrito

Los mejores resultados en AbeBooks

1.

LOCAL
Publicado por McGraw-Hill Interamericana de España S.L. (2011)
ISBN 10: 8448178424 ISBN 13: 9788448178420
Nuevo Tapa blanda Cantidad disponible: 1
Librería
AG Library
(Malaga, España)
Valoración
[?]

Descripción McGraw-Hill Interamericana de España S.L., 2011. Condición: New. Inclou llibre digital PROJECTE DIGITAL El projecte digital que presenta McGraw-Hill aquesta campanya és un projecte innovador, ambiciós i que pretén donar desposta a les necessitats técniques i pedagógiques que pugin sorgir a l¿aula. La filosofia de fons del nostre projecte editorial, en qualsevol format i suport, es pot resumir en Quatre idees clau: Qualitat , Adequació, Disseny, Funcionalitat. De la má d¿una institución de prestigi com és l¿Institut de Formació Comtínua de la Universitat de Barcelona, hem elaborat un projecte digital que garanteix un rigorós tractament pedagógic i técnic del cos teóric i práctic dels llibres per tal de treure el máxim profit de les eines digitals. Visualment atractiu i molt sezill d¿utilitzar, permetrá que professorat i alumnat se sentin molt cómodes a l¿hora de navegar-hi. MATERIAL D¿APRENENTATGE COMPEMENTARI El projecte digital de McGraw-Hill es completa amb un suport en paper que ha de perpetre reforcar els llibres digitals, perqué les habitats que es treballen devant d¿un ordenador no són les mateixes que devant del paper i cal continuar millorant els hábits de lectura i escriptura. Els quarderns de ¿Material d¿aprenentatge complementari¿ tenen una part de teoria, aquella indispensable que l¿alumnat ha d¿haver assolit en acabar el curs, i una part de práctica que l¿ha d¿ajudar a consolidar tots els conceptes treballats. Us oferim un quadern de ¿Material d¿aprenentatge complementari¿ per a totes les matéries i cursos que disposen de llibre digital. BANC DE RECURSOS DIGITALS Totes les matéries tindran el suport d¿una web de recursos amb material extra. A la web de recursos s¿hi allotjará una ámplia varietat de material complementari: currículum, programación de l¿aula, competéncies básiques, recursos digitals, etc. El professorat podrá fer una selección d¿aquells materials que s¿ajusten més a les sves necessitats i utilitzr-los de manera que l¿hi permiti assolir els seus objectius docents a l¿aula. *** Nota: EL COSTE DE ENVÍO A CANARIAS ES 11.49 EUROS. Si ha realizado un pedido con destino a CANARIAS no podemos hacer el envío con el coste actual. Nos pondremos en contacto con usted para comunicar el coste total del envío a Canarias y si está de acuerdo, Abebooks le efectuará el cargo adicional. Nº de ref. del artículo: 6670665

Más información sobre este vendedor | Contactar al vendedor

Comprar nuevo
EUR 19,00
Convertir moneda

Añadir al carrito

Gastos de envío: EUR 7,00
De España a Estados Unidos de America
Destinos, gastos y plazos de envío