CUTR MATEMATIQUES 3 MATERIAL D'APRENENTATGE COMPLEMENTARI - 9788448176556

 
9788448176556: CUTR MATEMATIQUES 3 MATERIAL D'APRENENTATGE COMPLEMENTARI - 9788448176556
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

ESO 5 años Matemáticas. Tipo de material: Cuaderno de trabajo. Autonomías aconsejadas para su distribución: Cataluña.

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Reseña del editor:

Components del projecte

Llibre de lalumne
Material daprenentatge complementari (Inclou llibre digital)
Web de Recursos per lalumne i pel professor (inclou solucionari en format PDF, currículum escolar, programacions didàctiques, material complementari multimèdia...)

 • Llibre Digital:

  Nova versió sense perdre identitat: La versió digital del Llibre de lAlumne manté les nombroses activitats resoltes que caracteritzaven el llibre en paper, així com una teoria rigorosa i explicativa.
  Animacions i activitats interactives: Algunes explicacions es realitzaran mitjançant animacions, i la part pràctica comptarà amb activitats interactives i autocorrectives.
  Incentivar la motivació: Es vol motivar especialment els alumnes amb la incorporació de dos nous apartats finals: Tres, dos, u i acció (títol provisional), al final de cada unitat, que inclourà jocs i divulgació matemàtica, i Món de Mates, que intenta mostrar el lligam de les matemàtiques amb el dia a dia de lalumnat, i que es troba al final de les unitats 3, 7 i 10 (corresponent amb el que seria el final de cadascun dels trimestres).

 • Material dAprenentatge Complementari:

  Lligam entre teoria, pràctica i realitat: Malgrat ser bàsicament pràctic, el MAC intercala quadres de teoria entre les activitats per tal de lligar aquests conceptes teòrics amb els exercicis pràctics i amb el dia a dia de lalumnat.
  Exercicis de desenvolupament: El MAC conté nombrosos exercicis en què l’alumne ha de desenvolupar els càlculs per tal de trobar la solució.
  Activitats finals: El llibre incorpora una pàgina final que resumeix, amb exercicis, els continguts de cada unitat.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Comprar nuevo Ver libro

Gastos de envío: EUR 7,00
De España a Estados Unidos de America

Destinos, gastos y plazos de envío

Añadir al carrito

Los mejores resultados en AbeBooks

1.

Massut,Maria Fernanda;Sarra,Mónica
Publicado por McGraw-Hill Interamericana de España S.L. (2011)
ISBN 10: 8448176553 ISBN 13: 9788448176556
Nuevo Tapa blanda Cantidad disponible: 1
Librería
AG Library
(Malaga, España)
Valoración
[?]

Descripción McGraw-Hill Interamericana de España S.L., 2011. Condición: New. Components del projecte Llibre de lalumne Material daprenentatge complementari (Inclou llibre digital) Web de Recursos per lalumne i pel professor (inclou solucionari en format PDF, currículum escolar, programacions didàctiques, material complementari multimèdia. . . ) Llibre Digital: Nova versió sense perdre identitat: La versió digital del Llibre de lAlumne manté les nombroses activitats resoltes que caracteritzaven el llibre en paper, així com una teoria rigorosa i explicativa. Animacions i activitats interactives: Algunes explicacions es realitzaran mitjançant animacions, i la part pràctica comptarà amb activitats interactives i autocorrectives. Incentivar la motivació: Es vol motivar especialment els alumnes amb la incorporació de dos nous apartats finals: Tres, dos, u i acció (títol provisional), al final de cada unitat, que inclourà jocs i divulgació matemàtica, i Món de Mates, que intenta mostrar el lligam de les matemàtiques amb el dia a dia de lalumnat, i que es troba al final de les unitats 3, 7 i 10 (corresponent amb el que seria el final de cadascun dels trimestres). Material dAprenentatge Complementari: Lligam entre teoria, pràctica i realitat: Malgrat ser bàsicament pràctic, el MAC intercala quadres de teoria entre les activitats per tal de lligar aquests conceptes teòrics amb els exercicis pràctics i amb el dia a dia de lalumnat. Exercicis de desenvolupament: El MAC conté nombrosos exercicis en què l¿alumne ha de desenvolupar els càlculs per tal de trobar la solució. Activitats finals: El llibre incorpora una pàgina final que resumeix, amb exercicis, els continguts de cada unitat. *** Nota: EL COSTE DE ENVÍO A CANARIAS ES 11.49 EUROS. Si ha realizado un pedido con destino a CANARIAS no podemos hacer el envío con el coste actual. Nos pondremos en contacto con usted para comunicar el coste total del envío a Canarias y si está de acuerdo, Abebooks le efectuará el cargo adicional. Nº de ref. del artículo: 6670615

Más información sobre este vendedor | Contactar al vendedor

Comprar nuevo
EUR 23,08
Convertir moneda

Añadir al carrito

Gastos de envío: EUR 7,00
De España a Estados Unidos de America
Destinos, gastos y plazos de envío

2.

Bartomeu
Publicado por MC GRAW HILL INTERAMERICANA (2011)
ISBN 10: 8448176553 ISBN 13: 9788448176556
Nuevo Tapa blanda Cantidad disponible: 10
Librería
Imosver
(Lerez, España)
Valoración
[?]

Descripción MC GRAW HILL INTERAMERICANA, 2011. Condición: Nuevo. Components del projecte Llibre de lalumne Material daprenentatge complementari (Inclou llibre digital) Web de Recursos per lalumne i pel professor (inclou solucionari en format PDF, currículum escolar, programacions didàctiques, material complementari multimèdia.) Llibre Digital: Nova versió sense perdre identitat: La versió digital del Llibre de lAlumne manté les nombroses activitats resoltes que caracteritzaven el llibre en paper, així com una teoria rigorosa i explicativa. Animacions i activitats interactives: Algunes explicacions es realitzaran mitjançant animacions, i la part pràctica comptarà amb activitats interactives i autocorrectives. Incentivar la motivació: Es vol motivar especialment els alumnes amb la incorporació de dos nous apartats finals: Tres, dos, u i acció (títol provisional), al final de cada unitat, que inclourà jocs i divulgació matemàtica, i Món de Mates, que intenta mostrar el lligam de les matemàtiques amb el dia a dia de lalumnat, i que es troba al final de les unitats 3, 7 i 10 (corresponent amb el que seria el final de cadascun dels trimestres). Material dAprenentatge Complementari: Lligam entre teoria, pràctica i realitat: Malgrat ser bàsicament pràctic, el MAC intercala quadres de teoria entre les activitats per tal de lligar aquests conceptes te.rics amb els exercicis pràctics i amb el dia a dia de lalumnat. Exercicis de desenvolupament: El MAC conté nombrosos exercicis en què l?alumne ha de desenvolupar els càlculs per tal de trobar la solució. Activitats finals: El llibre incorpora una pàgina final que resumeix, amb exercicis, els continguts de cada unitat. Nº de ref. del artículo: 3322170002

Más información sobre este vendedor | Contactar al vendedor

Comprar nuevo
EUR 18,41
Convertir moneda

Añadir al carrito

Gastos de envío: EUR 22,00
De España a Estados Unidos de America
Destinos, gastos y plazos de envío