Tecnologia 2n curs ESO Edició LOE (ESO LOE) - 9788441215108

 
9788441215108: Tecnologia 2n curs ESO Edició LOE (ESO LOE) - 9788441215108
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

Tecnología.Del alumno.Educación Secundaria Obligatoria.Segundo

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Reseña del editor:

Llibre de Tecnologia que presenta la informació d'una manera amena, amb procediments aplicats a la vida quotidiana i fàcils de treballar en grup, que potencia l'aprenentatge de diferents programes informàtics de lliure ús i que presenta un glossari en les pàgines finals per a facilitar la cerca de determinats continguts en les pàgines d'informació. Els continguts propis de la informàtica també es poden treballar amb programari lliure (Linkat) en un quadern a part. Conté un CD amb activitats interactives.

Reseña del editor:

La nova generació de llibres de Tecnologia per a l'ESO presenta una sèrie de novetats: un glossari, al final del llibre, facilita la cerca de continguts determinats per les pàgines d'informació. Els procediments, més aplicables a la vida quotidiana, s'han renovat amb l'objectiu de facilitar-ne el treball en grup. I a més, aquests llibres potencien l'aprenentatge de diferents programes informàtics de lliure ús: els continguts propis de la informàtica també es poden treballar amb programari lliure (Linkat) en un quadern a part. També contenen un CD amb activitats interactives.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición