Connecta amb Catalunya (català-polonès). Guia d'acollida [format petit] / Nawiaz Kontakt z Katalonia. Informator dla cudzoziemców (Generalitat de catalunya)

 
9788439358664: Connecta amb Catalunya (català-polonès). Guia d'acollida [format petit] / Nawiaz Kontakt z Katalonia. Informator dla cudzoziemców (Generalitat de catalunya)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 
Reseña del editor:

Aquesta guia proporciona a les persones que acaben d'arribar a Catalunya una ide a aproximada de la realitat catalana i facilita el coneixement gradual del país. Igualment, aporta informació útil sobre aspectes que cal tenir en compte: la ne cessitat de tenir un permís de residència; la situació laboral, l'escolarització dels fills, l'accés a l'habitatge i a la salut; els impostos i els serveis en g eneral, entre altres. Cada edició en l'idioma corresponent inclou el text en cat alà.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición