UNES SABATES NOVES (Primeras lecturas)

 
9788434225817: UNES SABATES NOVES (Primeras lecturas)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 
Reseña del editor:

PRIMERES LECTURES contribueix a fomentar la lectura des de la primera infància, una etapa en la qual el nen descobreix, de forma natural, la paraula escrita. És el moment idoni per a fer-ne d'ell un bon lector, i estimular la seva curiositat pel funcionament de la llengua, amb lectures plenes de contingut textual i d'imatge. Les Activitats abans, durant i desprès de la lectura afavoreixen l'assoliment d'aquest objectiu.
UNES SABATES NOVES. En Joan, amb la seva mama i els seus dos germans, en Carles i l'Anni, van la tarda de dissabte a un centre comercial per portar un rellotge a arreglar, mirar uns llibres a la llibreria i comprar unes sabates noves. En Joan està molt content, no només perquè sap que el dia següent estrenarà les sabates, sinó també perquè està aprenent quelcom tan important com la mesura del temps: ahir, avui, demà, una estona, molta estona, poca estona, el dia, la setmana, l'any . . .

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición