Auca de Les Fabules D'Isop- Auca Besties

 
9788429804799: Auca de Les Fabules D'Isop- Auca Besties
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

Barcelona, Editorial Selecta, 1981, 12x18 cms., 202 pàgs., rústica amb solapes, il.lustrat. Col.lecció "El Tresor Popular de Catalunya" nº 6.

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Biografía del autor:

Joan Amades i Gelats (Barcelona, 23 de juliol de 1890 - Barcelona, 17 de gener de 1959), fou un destacat etnòleg i folklorista català. De formació autodidacta, va treballar a l'Arxiu Municipal d'Història de Barcelona i al Museu d'Indústries i Arts Populars de la mateixa ciutat. Col·laborà amb la UNESCO a partir de 1956, i fou un destacat promotor de l'esperanto, fundant la Federació Esperantista Catalana. Dins la seva gran obra, destaca el Costumari Català, obra cabdal en l'estudi de la cultura popular catalana, així com també Les millors rondalles populars catalanes, Les millors llegendes populars i Les cent millors cançons de Nadal, recuperades recentment dins labutxaca.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición