Bars i restaurants modernistes de Barcelona: Edició cuatrilingüe: català, castellà, anglès, japonès (NOUS NEGOCIS ED62)

 
9788429766462: Bars i restaurants modernistes de Barcelona: Edició cuatrilingüe: català, castellà, anglès, japonès (NOUS NEGOCIS ED62)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

Bars i restaurants modernistes de Barcelona Edició cuatrilingüe: català, castellà, anglès, japonès. editado por Edicions 62

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Reseña del editor:

Un recorregut pels bars i restaurants modernistes més emblemàtics de Barcelona: Els 4 gats, l'Ateneu Barcelonès, l'Almirall, el Cafè de l'òpera, Casa Calvet, el Cercle del Liceu... entre molts d'altres. Amb la història i les curiositats de cada un d'aquests establiments que han esdevingut autèntiques obres d'art gràcies a l'esperit modernista amb que van ser construïts. Un llibre totalment il·lustrat amb fotografies de gran qualitat.Edició multilingüe en 4 idiomes: castellà, català, anglès i japonès. Amb la informació de contacte dels establiments.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición