Sense ni cinc a París i Londres (Millors obres literatura universal del S.XX)

 
9788429752625: Sense ni cinc a París i Londres (Millors obres literatura universal del S.XX)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

Sense ni cinc a París i Londres editado por Edicions 62

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Reseña del editor:


Sense ni cinc a París i Londres (1933) és el primer llibre que Eric Blair aconsegueix publicar, i ho fa adoptant el pseudònim de George Orwell. En un intent de fugida de l'imperialisme dominant a principis del segle XX i de qualsevol forma de dominació de l'home sobre l'home, Orwell se situa al costat dels sotmesos i se submergeix en una aventura intel·lectual que el porta a conviure amb els rodamons i els jornalers dels barris mes pintorescos de París i Londres.

Amb una força narrativa extraordinària que explora els límits de l'escriptura testimonial, Sense ni cinc a París i Londres presenta la reacció d'un esperit sensible i compassiu davant la pobresa i la injustícia i anticipa la brillant trajectòria literària de George Orwell, un clàssic de la tradició occidental del segle XX.

Biografía del autor:

George Orwell és el pseudònim d'Eric Blair (Índia 1903-Londres 1950). Per allunyar-se de la seva condició social privilegiada va traslladar-se als barris marginals de París i Londres a conviure amb els miners del nord d'Anglaterra, i va lluitar durant la Guerra Civil espanyola amb els milicians del POUM. Aquestes experiències marcarien la seva posició política i la carrera literària, que ha deixat títols de fama universal com La rebel·lió dels animals (1945) o 1984 (1949).

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición