Raó del cos (Poesia)

4,44 valoración promedio
( 9 valoraciones por Goodreads )
 
9788429746853: Raó del cos (Poesia)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

«La primavera de 1998 Maria-Mercè Marçal enllestia un recull de poemes amb la intenció de presentar-los als Jocs Florals de Barcelona, per. el seu estat de salut no li ho permeté, moria a principis d'estiu. El present recull vol dona a conèixer la seva darrera obra poètica i se cenyeix estrictament a la idea de llibre, no gaire extens, que pretenia publicar. No té doncs, ni un caràcter miscel·lànic ni antològic.» Lluïsa Julià

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Biografía del autor:

Maria Mercè Marçal i Serra (Ivars d'Urgell, 13 de novembre de 1952- Barcelona, 5 de juliol de 1998) va ser poeta, catedràtica de català, narradora i traductora catalana i, per un temps, editora. En la seva trajectòria vital i literària sempre va assumir, de manera coherent, la famosa divisa amb la qual va encapçalar el seu primer llibre, Cau de Llunes (Premi Carles Riba 1976): "A l' atzar agraeixo tres dons: haver nascut dona, de classe baixa i nació oprimida. I el tèrbol atzar de ser tres voltes rebel". La seva única novel·la La passió segons Renée Vivien, va obtenir, entre d'altres guardons, el premi Carlemany 1994. Usà com a nom de ploma "Maria-Mercè Marçal". JUntament amb Cau de llunes destaquen Bruixa de dol, Sal oberta, La germana, L'estrangera i Desglaç (aplegats per ella mateixa el 1989 a Llengua abolida), tots ells títols essencials en la poesia contemporània.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición