Cavallers i castells (La casa de l'Àlex)

 
9788424636920: Cavallers i castells (La casa de l'Àlex)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

L'Àlex és un nen corrent que viu en una casa insòlita. Juntament amb l'Engrunes, el seu intrèpid gos, i l'encarregat Bernat descobrirà els secrets de l'època medieval. Acompanyarà un cavaller, veurà com es construïen (i es destruïen) els castells, coneixe

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Reseña del editor:

L'Àlex és un nen corrent que viu en una casa insòlita. Juntament amb l'Engrunes, el seu intrèpid gos, i l'encarregat Bernat descobrirà els secrets de l'època medieval. Acompanyarà un cavaller, veurà com es construïen (i es destruïen) els castells, coneixerà el nom de les armes... Per entrar a casa de l'Àlex només hi ha dues condicions: ganes d'aprendre i divertir-se!

Biografía del autor:

Philip Ardagh va néixer a Londres al 1961. És un dels autors anglesos amb més projecció i ha publicat més de 80 llibres. Al 2005 va col·laborar en el primer llibre infantil de Paul McCartney, del qual se'n va fer una tirada de 500.000 exemplars.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición