Sobre l'adolescència, des de l'adolescència: Una antologia de narrativa estrangera (La clau mestra)

 
9788424630263: Sobre l'adolescència, des de l'adolescència: Una antologia de narrativa estrangera (La clau mestra)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

Aquest llibre conté una recopilació de textos narratius protagonitzats per adolescents de grans autors de la literatura universal com: José Saramago, J.M. Coetzee, Carson McCullers, Hermann Hesse, Yukio Mishima, J.D. Salinger, Primo Levi o Orhan Pamuk. Els textos s'agrupen segons les temàtiques següents: experiències decisives, relacions familiars, el món afectiu, crisi i rebel·lia, i mirada sobre els adults. Els textos estan companyats d'una introducció i un apèndix amb propostes didàctiques. A cura d'Antoni Martí i Francisca Pérez.

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Biografía del autor:

Antoni Martí és llicenciat en Filologia hispànica per la Universitat de Barcelona. És professor de secundària des del 1986. Ha publicat diverses traduccions, entre les quals destaca l'obra Del dolor y la razón, de Joseph Brodsky.

Francisca Pérez, catedràtica d'institut, és doctora en Filologia hispànica per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha publicat Una propuesta didáctica sobre la narración i és coautora, entre altres treballs sobre l'ensenyament de l'escriptura, de La redacción en el aula.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición