Superhàmster (Cues de Sirena)

 
9788424620912: Superhàmster (Cues de Sirena)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

El patufa de casa té moltes ganes d'explorar-ho tot... Per. sort del Vainilla, el seu hàmster, que fa els impossibles perquè no prengui mal.

Un conte amb lletra lligada per als petits lectors.
Hist.ries de continguts senzills, amb un llenguatge accessible, que han de permetre la consolidació de l'hàbit de la lectura en solitari.

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Biografía del autor:

Joan de Déu Prats, format en el àmbit periodístic, ha treballat de guionista televisiu i en diferents mitjans humorístics com la revista El Jueves. Té més de cent llibres publicats, especialment en literatura infantil i juvenil. També ha publicat un llibre de viatges: Terra de Castells i dos llibres de llegendes: Llegendes de Barcelona i Llegendes històriques de Barcelona. Ha quedat finalista del premi Barcanova amb la novel·la Nàufrag i ha guanyat dues vegades el premi de conte infantil de l'Hospital de Sant Joan de Déu, organitzat per l'editorial La Galera i el Cercle de Lectors, amb els contes El Segrest de la Primavera i Els patins del Sebastià. També ha guanyat el premi de recull de contes convocat per la revista Cavall Fort i l'any 2005 va rebre el Serra d'Or pel llibre Contes Terrorífics de fantasmes. La seva obra, que es caracteritza per l'agilitat, fantasia, poesia i humor, ha estat traduïda a diferents idiomes: castellà, gallec, basc, portuguès, francès, italià, anglès, coreà, xinès i a l'alfabet braille. Cal fer una menció especial a la col·lecció de llibres d'adaptacions d'òperes per al públic jove. A la Galera té publicats, vigents, Superhàmster, El cas de la infantesa robada, Pell de Caramel, Els casos de l'inspector Formiga. I El cas de l'hipopòtam segrestat, premi Guillem Cifre de Colonya. També ha publicat amb la Galera les adaptacions a teatre d'El flautista d'Hamelin i Els músics de Bremen.

Biografía del autor:

Joan de Déu Prats ha escrit més de 30 llibres per a nens i nenes. Escriure és com fer de detectiu però sense haver de portar barret i gavardina. De fet, li has de seguir la pista a les teves idees fins que descobreixes el final de cada història. Joan de Déu Prats té una cinquantena de llibres publicats per a nois i noies. També ha escrit una novel.la d’humor, Anorak, i un llibre de viatges, Terra de Castells. Ha guanyat dues vegades el premi de literatura infantil que organitza l’Hospital Sant Joan de Déu, amb La Galera i el Cercle de Lectors, i també el premi de recull de contes de la revista Cavall Fort.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición