Periodisme Sota Sospita (Abans d'ara)

 
9788415720065: Periodisme Sota Sospita (Abans d'ara)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 
Reseña del editor:

Denúncies, expedients, plecs de càrrecs, sancions administratives, multes econòmiques, detencions, processaments, sentències i presó. Eren les armes amb què el règim de Francisco Franco amenaçava els periodistes i els mitjans informatius que combatien el seu sistema polític.

Periodisme sota sospita és una crònica mantinguda molts anys en secret, escrita amb les paraules que no es podien dir í il·lustrada amb els papers que no era possible ensenyar. Comença en ple segon franquisme el 1952, sota la repressió més forta contra la llibertat, i s'acaba el 1977, a l'inici de l'albada indecisa de la pretesa transició democràtica.

Besnét, nét, nebot i fill de periodistes, Narcís-Jordi Aragó és un dels grans mestres del periodisme català que va fer història arriscant-se en l'aven…tura de la resistència a la dictadura des de la premsa. Amb una prosa pulcra i precisa, evoca en aquestes memòries un munt d'episodis insòlits viscuts de primera mà en el seu compromís esperançat des de Presència, el setmanari que va dirigir entre el 1967 i el 1979 per donar veu des de Girona a les reivindicacions col·lectives dels Països Catalans.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición