Colors Oblidats, Els I Altres Relats Il-Lustrats (Los colores olvidados) - 9788415149170

 
9788415149170: Colors Oblidats, Els I Altres Relats Il-Lustrats (Los colores olvidados) - 9788415149170
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 

Literatura catalana. Novela y cuento.;Publicaciones infantiles en general. Libros infantiles y juveniles. Educación Secundaria Obligatoria.

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Contraportada:

La Carmesina és una nena especial. Com ho som tots, al cap i a la fi. Un dia descobreix, gràcies a la intervenció d’un gat negre molt singular, que té un do que ha de potenciar. Sense saber-ho, gràcies a ell, la Carmesina aportarà una nota de color a un món gris i apagat. Aquest és el primer conte d’un seguit de relats que ens parlen de l’amistat, del bon humor, del coratge, de l’ecologia, de l’amor, amb uns protagonistes reals i fantàstics, però, sobretot, molt humans, amb els quals el lector es pot identificar. Els colors oblidats i altres relats il·lustrats és un viatge a la fantasia i a la imaginació a través de quinze contes que pretenen rescatar el nostre infant interior. Unes històries adreçades a un públic adult, però amb un llenguatge escrit i visual que també pot agradar a joves i adolescents. En recomanem la lectura individual, per reflexionar, i també la lectura en veu alta, com feien els antics narradors, per gaudir. Aquest llibre, fet a cops d’il·lusió i d’anar robant temps al dia a dia, és un projecte de Play Attitude, creat per l’agència Play Creatividad. Amb Els colors oblidats i altres relats il·lustrats volem fomentar l’esperit creatiu i positiu, i col·laborar alhora amb una part dels beneficis obtingut amb la venda del llibre amb l’ONG Educació Sense Fronteres, que promou accions educatives.

Extracto. © Reimpreso con autorización. Reservados todos los derechos.:

ELS COLORS OBLIDATS «I em puc tornar com les persones grans que ja només s'interessen per les xifres. Per això m'he comprat una capsa de colors i llapis.» El petit príncep, Antoine de Saint-Exupéry La Carmesina va néixer al si d’una família qualsevol en una ciutat trista d’un lloc poc conegut. Va arribar al món en una mala època: els països anaven a la deriva i l’ambient de tedi no era el més indicat per dur criatures al món. El desànim era tan gran que, sense saber com ni per què, fins i tot els colors van començar a desaparèixer, deixant-ho tot d’un gris fred i impersonal. La Carmesina va ser concebuda sense pretendre-ho els seus pares, que no creien que es pogués crear vida, i encara menys mantenir-la, en aquells temps de mancances. Eren sens dubte dies foscos, inapetents i de crisis generals. A mesura que el gris s’anava estenent, tothom sucumbia al desànim. Així doncs, el naixement de la Carmesina va dur una mica d’esperança als seus pares, i fou un cas curiós, ja que era la primera nena en molts anys que naixia amb els ulls blaus en lloc de la mirada fosca de la resta d’infants. No se sap si va ser per la claror de la seva mirada, però la Carmesina sempre va mostrar un enorme interès pels pocs colors que encara restaven al món. És per això que un dels seus primers regals va ser una caixa de llapis de colors, una de les poques que encara quedaven. Malauradament, el següent regal fou un pegat per a l’ull. Sí, la Carmesina va patir un accident essent encara petita i va perdre la visió d’un ull. De la manera més absurda, com solen succeir aquestes coses. Una tarda, mentre jugava amb altres infants amb unes bales fosques, va descobrir que n’hi havia una entre totes que brillava d’una manera especial. Una bala d’un vermell intens, gairebé porpra, com no n’havia vist mai cap. La nena es va inclinar sobre el munt de bales per observar-la de més a la vora. En el moment en què el seu cap s’acostava a l’asfalt gris, un altre nen va llançar la seva bala cap a les altres. De seguida, un crit, un esgarip de dolor de la Carmesina. El seu ull dret havia rebut l’impacte de la resta de les bales i un altre vermell, diferent del de la bala, va tacar l’asfalt.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición