Grisham, John El parany (NARRATIVA)

ISBN 13: 9788401387401

El parany (NARRATIVA)

3,64 valoración promedio
( 53.704 valoraciones por Goodreads )
 
9788401387401: El parany (NARRATIVA)
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 
Contraportada:

Quan Kyle McAvoy, estudiant magnífic de Yale, que està a punt d’acabar la carrera de dret rep la visita d’un home que s’identifica com l’agent Plant de la FBI. L’informa que si no accepta l’oferta del bufet Scully & Pershing de Nova York, possiblement el més poderós del país, es farà pública la gravació d’un incident ocorregut fa 5 anys: la suposada violació d’una noia, companya d’estudis de la universitat. En Kyle era present, però en realitat no sap exactament què va passar. Els fets varen ocórrer una nit quan ell i els seus amics estaven molt beguts, i la noia també. Tots havien anat amb ella al llit anteriorment, però la única cosa que té clara en Kyle d’aquella nit, és que ell no la va tocar..La noia es va presentar a la comissaria per formalitzar l’acusació de violació alguns dies més tard, però els càrrecs es varen retirar poc temps després, quan es va veure que ella no aportava cap proba i que es contradeia constantment. Per en Kyle i els seus amics era un episodi tancat i oblidat..Ara l’agent Plant l’informa que ella tornarà a posar la denuncia i que la gravació és a les seves mans. Tot i que la gravació no aporta probes clares contra en Kyle, si sortís a la llum la seva reputació com a advocat es veuria perjudicada de per vida. Per tant decideix fer el que li demanen: treballarà per a Scully & Pershing i renunciarà al seu pla de dedicar un parell d’anys a la defensa dels drets dels pobres de l’estat de Virgínia..En el bufet de Scully & Pershing s’espera que los nous treballin 100 hores setmanals i sempre amb entusiasme i entrega total. Així eliminen ràpidament els menys aptes.

Biografía del autor:

John Grisham (Jonesboro, Arkansas, 1955) se dedicó a la abogacía antes de convertirse en escritor de éxito mundial. Desde que publicó su primera novela en 1988, ha escrito casi una por año: todas sin excepción han sido best sellers, además de resultar, ocho de ellas, una exitosa fuente de guiones para el cine. Su obra se compone de las novelas Tiempo de matar, La tapadera, El informe Pelícano, El cliente, Cámara de gas, Legítima defensa, El jurado, El socio, Causa justa, El testamento, La hermandad, La granja, Una Navidad diferente, La citación, El rey de los pleitos, El último partido, El último jurado, El intermediario, La apelación y La trampa, así como del libro de no ficción El proyecto Williamson : una historial real y del guión cinematográfico de Conflicto de intereses, que dirigió Robert Altman. John Grisham vive con su esposa y sus dos hijos en Virginia y Mississippi.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición