Ghid de conversatie roman-german

 
9786069235812: Ghid de conversatie roman-german
Ver todas las copias de esta edición ISBN.
 
 
Reseña del editor:

Cu dictionar bilingv german-roman/roman-german si elemente de gramatica. Acest ghid este impartit in capitole tematice, fiind astfel accesibil si usor de consultat. La sfarsitul sectiunilor gasiti numeroase ponturi si recomandari utile. El va este de un real folos in calatorii, atat in situatiile cotidiene, cat si in cele neprevazute, chiar daca cunoasteti limba la nivel de incepator. Instrument de comunicare inainte de toate, ghidul de fata pune accentul pe claritate, pe comunicarea activa si pe orientarea usoara in text. Propozitiile si expresiile din cele 16 capitole tematice sunt insotite de transcriere fonetica, iar capitolul Elemente de gramatica aduce completari privind alfabetul si pronuntia in limba germana. Capitolul Informatii utile cuprinde detalii despre transport, cazare, masa etc. , dar va ofera si sugestii privind principalele obiective si atractii turistice. Veti avea de unde alege! De asemenea, numerele de telefon si adresele de internet din acest capitol va pot fi utile in diverse situatii, fie ca trebuie sa inchiriati o masina, fie ca doriti doar sa aflati cum va fi vremea. La sfarsitul sectiunilor gasiti numeroase ponturi si recomandari utile. Pe copertile interioare ale ghidului figureaza atat harta Germaniei, cat si harti ale altor tari in care se vorbeste limba germana.

Reseña del editor:

Odinioara, intelectualii romani studiau la Viena. Acum, Austria a devenit una dintre destinatiile preferate ale romanilor amatori de schi. Prin urmare, fie ca vreti sa savurati o bere si niste carnaciori nemtesti, fie ca sunteti intr-o calatorie de afaceri sau pur si simplu suntesi in trecere prin Germania, Austria etc., ghidul de conversatie, dictionarul, gramatica si cele peste 20 de pagini de informatii practice va pot fi un de un real ajutor.Ghidul cuprinde2 600 de propozitii si fraze uzuale1 600 de cuvinte tematice6 000 de cuvinte-titlu in dictionarPronuntieRecomandari si avertismenteAnexe utile

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición