L'anima d'una botiga (Catalan Edition)

 
9781516986354: L'anima d'una botiga (Catalan Edition)

La vida de la Mercè, que té 9 anys just abans de la Guerra Civil, gira al voltant de la botiga que el seu pare, un personatge extraordinari, regenta a la Rambla de Mataró. L'Ànima d'una Botiga recull els fets reals viscuts per una nena abans, durant i després d’una guerra fratricida. Però al llibre no només hi ha tragèdia. Hi ha lloc també per l’humor, la quotidianitat i la tendresa. Escrit per la protagonista dels fets i prologat per Ramon Folch i Camarasa. “L’Ànima d’una Botiga és una autèntica autobiografia espontània d'una nena que va viure els anys més difícils de la nostra història recent, i és alhora un retrat realista de tota una família excepcional, de la seva ciutat, i d'una societat sencera, amb els seus valors i els seus tics, tot plegat amanit amb delicats tocs d'humor i de tendresa...” (Del pròleg/carta de Ramon Folch i Camarasa)

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

About the Author:

Mercè Soler Fonrodona, va néixer a Mataró (Barcelona) el 21 de novembre del 1926. Era la quarta de set germans. Fins els 16 anys va estudiar al col·legi de monges Cor de Maria, de Mataró. Als 22 anys es va casar amb Lluís Folch i Camarasa, vidu de la seva cosina, que ja tenia 3 fills, i amb el que va tenir 7 fills més. Van viure a Barcelona, on ella, actualment vídua, segueix vivint. El seu pare regentava la botiga de Mataró que dóna títol al llibre.

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición