Llistes de capítols de sèries de televisió: Llista d'episodis de The Big Bang Theory, Llista de capítols de Plats bruts (Catalan Edition)

0 valoración promedio
( 0 valoraciones por Goodreads )
 
9781233312795: Llistes de capítols de sèries de televisió: Llista d'episodis de The Big Bang Theory, Llista de capítols de Plats bruts (Catalan Edition)

Font: Wikipedia. Pàgines: 34. Capítols: Llista d'episodis de The Big Bang Theory, Llista de capítols de Plats bruts, Llista d'episodis d'Herois, Llista de capítols de Detectiu Conan, Llista d'episodis d'Els Simpson, Llista de capítols de Lost, Llista d'episodis de One Piece, Llista d'episodis de Californication, Llista d'episodis de The IT Crowd, Llista d'episodis de Chuck, Llista d'episodis de Bleach, Llista d'episodis de Waterloo Road, Llista de capítols de Turc per Principiants, Llista d'episodis de Diaris de Vampirs, Llista d'episodis de Julie Lescaut, Llista d'episodis de Breaking Bad, Llista d'episodis de V, Llista d'episodis d'Evangelion, Llista d'episodis de The Inbetweeners, Llista d'episodis d'NCIS, Llista d'episodis de Beverly Hills, 90210, Llista d'episodis de Yu Yu Hakusho, Llista de capítols de Veronica Mars, Llista d'episodis de Torchwood, Llista de capítols de Prison Break, Llista d'episodis de Dexter, Llista d'episodis de Misfits, Llista de capítols de Death Note, Llista d'episodis de Nana, Llista d'episodis de Little Britain, Llista de capítols de The X-Files, Llista de capítols de Pacific Blue, Episodis de Dr. Slump Arale-chan. Extracte: Aquest article correspon a la llista d'episodis de la sèrie estatunidenca The Big Bang Theory. Aquesta comèdia anglesa va ser estrenada el 24 de setembre de 2007 pel canal CBS. De moment no s'ha doblat al català, tot i que a Espanya i França s'emeten versions doblades en castellà i francès als canals Antena.Neox i TPS Star respectivament. Els títols dels episodis tenen la característica de parafrasejar el nom d'algun principi científic fent referència a algun element menor de la trama. Això és una llista de tots els capítols de la sèrie de televisió, Plats Bruts. Aquesta comèdia catalana es va estrenar el 19 d'abril de 1999 al canal de televisió TV3. Protagonitzada per Joel Joan, Jordi Sànchez i Mònica Glaenzel, es representa la convivència entre dos companys de pis de caràcters totalment diferents juntam...

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición