Comarques Centrals del País Valencià: Alcoià, Canal de Navarrés, Comtat, Costera, Marina Alta, Marina Baixa, Safor, Vall d'Albaida (Catalan Edition)

0 valoración promedio
( 0 valoraciones por Goodreads )
 
9781232766780: Comarques Centrals del País Valencià: Alcoià, Canal de Navarrés, Comtat, Costera, Marina Alta, Marina Baixa, Safor, Vall d'Albaida (Catalan Edition)

Font: Wikipedia. Pàgines: 41. Capítols: Alcoià, Canal de Navarrés, Comtat, Costera, Marina Alta, Marina Baixa, Safor, Vall d'Albaida, Arquitectura de la Marina, Llista de patrimoni arquitectònic de la Marina Alta, Tio Pep, Trenet de la Marina, La Cabota, Abdet, Porrat, Federico Borrell García, Català de la Marina Alta, Llista de monuments de la Canal de Navarrés, Tren Villena-Alcoi-Iecla, Via Verda del Xitxarra, Tio de la Porra, Les Senyories d'Aixa, Gastronomia de la Vall d'Albaida, Riberer, Sagueta Nova, Aplec de les Danses dels Pobles de la Mariola, Castell de Bairén, Club de Pilota Valenciana Relleu, Coca a la calda, Bandolerisme a la Marina Alta, L'Aiguadolç, Palau Castell d'Aielo de Malferit, Mota, Festa de la Cirera, Senyoriu de Rebollet, El portet, Mancomunitat de Municipis de la Safor, Gregori Maians i Siscar, Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida, Arahal, L'Alqueria dels Frares, Mancomunitat La Costera-Canal, Mancomunitat Intermunicipal Foia de Bunyol-Xiva, Sequer, Universitat d'Estiu de Gandia, Bernat d'Almúnia, Mancomunitat de la Marina Baixa, Mancomunitat de Costera de Ranes, Mancomunitat de la Bonaigua, Barranc de Xeresa, Mancomunitat de Mariola, Mancomunitat de la Canal de Navarrés, Col·legi Públic Sant Jaume, Mancomunitat Intermunicipal Foia de Castalla, Mancomunitat El Comtat, Cassalla, Bandera d'Ador, Setla de Nunyes, L'Alcúdia de Cocentaina, Turballos. Extracte: L' arquitectura de la Marina tracta sobre aspectes de l'arquitectura típica de les comarques de la Marina Alta i la Marina Baixa, al País Valencià. La Marina té dos estils propis de construcció, que malgrat ésser més o menys habituals a altres comarques del País Valencià i més enllà, desenvolupen trets propis i elements funcionals segons la tipologia de cada edificació i el seu ús particular. Ambdós estils empren tradicionalment pedra lluïda amb guix i pintat. A sovint, a l'exterior, el primer metre arran de terra és de pedra més gruixuda, o porta una lluïda de pedretes o de p...

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición