Membres del gabinet de Hitler: Heinrich Himmler, Hermann Göring, Albert Speer, Karl Dönitz, Erich Raeder, Alfred Rosenberg, Joseph Goebbels (Catalan Edition)

0 valoración promedio
( 0 valoraciones por Goodreads )
 
9781232745860: Membres del gabinet de Hitler: Heinrich Himmler, Hermann Göring, Albert Speer, Karl Dönitz, Erich Raeder, Alfred Rosenberg, Joseph Goebbels (Catalan Edition)

Font: Wikipedia. Pàgines: 45. Capítols: Heinrich Himmler, Hermann Göring, Albert Speer, Karl Dönitz, Erich Raeder, Alfred Rosenberg, Joseph Goebbels, Wilhelm Keitel, Richard Walther Darré, Franz von Papen, Joachim von Ribbentrop, Lutz Schwerin von Krosigk, Membres del govern de Hitler, Ernst Röhm, Rudolf Hess, Wilhelm Stuckart, Alfred Hugenberg, Wilhelm Frick. Extracte: Heinrich Luitpold Himmler ( (?·pàg.) (7 d'octubre de 1900 - 23 de maig de 1945) va ser un polític de l'Alemanya Nazi i cap de les Schutzstaffel (SS). Va ser un dels homes més poderosos de l'entorn de Hitler, juntament amb Hermann Göring i Joseph Goebbels. Com a Reichsführer-SS, controlava totes les forces de policia i de seguretat del Reich, inclosa la temuda Gestapo. El 1943 va passar a formar part del cabinet alemany com a ministre de l'Interior i, fugaçment, comandant dels Exèrcits del Rin durant el setge de Berlín. Com a gestor dels camps de concentració, dels camps d'extermini i dels Einsatzgruppen (esquadrons de la mort), Himmler coordinà la matança metòdica de més de 6 milions de jueus, i d'entre 3 i 4 milions de polonesos, gitanos, comunistes, testimonis de Jehovà i d'aquells que els nazis consideraven indignes de viure, com els que tenien diverses malalties físiques o mentals o els homosexuals; a més de milers de presoners soviètics, molts dels quals van ser usats en l'experimentació. Poc abans del final de la guerra, oferí la rendició als Aliats si no se'l jutjava. Després de ser arrestat per les forces britàniques, es va suïcidar abans que pogués ser interrogat. Heinrich L. Himmler va néixer a Munic, al si d'una família de classe mitjana bavaresa i catòlica. El seu pare, Joseph Gebhard Himmler, era professor de secundària, molt estricte i aficionat a col·leccionar objectes històrics; la seva mare, Anna Maria Himmler (nascuda Heyder), era una mare atenta i devota catòlica. Heinrich era el mitjà de 3 germans i Gebhard Ludwig Himmler, (nascut el 29 de juliol de 1898) i Ernst Hermann Himml...

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición