Tortosa: Cultura de Tortosa, Edificis de Tortosa, Geografia de Tortosa, Història de Tortosa, Tortosins, Catedral de Tortosa (Catalan Edition)

0 valoración promedio
( 0 valoraciones por Goodreads )
 
9781232737209: Tortosa: Cultura de Tortosa, Edificis de Tortosa, Geografia de Tortosa, Història de Tortosa, Tortosins, Catedral de Tortosa (Catalan Edition)

Font: Wikipedia. Pàgines: 40. Capítols: Cultura de Tortosa, Edificis de Tortosa, Geografia de Tortosa, Història de Tortosa, Tortosins, Catedral de Tortosa, Felip Pedrell i Sabaté, Club Deportiu Tortosa, Ramon Cabrera i Grinyó, Francesc Vicent Garcia i Torres, Reials Col·legis, Los Col·loquis de la insigne ciutat de Tortosa, Josep Joan Moreso i Mateos, Pere d'Alberní i Teixidor, Mercè Lleixà i Chavarria, Pacte de Tortosa, Centre d'Esports Tortosa, Francesc Oliver de Boteller, Esteve Pedrol i Albareda, Manuel Domingo i Sol, Francesc Gimeno i Arasa, Adrià Chavarria, Club Natació Tortosa, Sebastià-Daniel Arbonés Subirats, Suda de Tortosa, Estació de Tortosa, Orde de l'Atxa, Cucafera de Tortosa, Belén Fabra, T-331, Gerard Vergés i Príncep, Josep Antoni Martí, Escut de Jesús, Manuel Pérez Bonfill, Costums de Tortosa, Joan S. Beltran i Cavaller, Cristòfor Despuig, TV-3443, Josep O'Callaghan Martínez, Estació de Camp-redó, Coll de l'Alba, T-341, Lluís Oliver i de Boteller, Festes del Renaixement a Tortosa, Bandera de Jesús, Bernat Figueras i Baila, Joan Bros i Bertomeu, Primitivo Ayuso Colina, Laia Forcadell Arenas, Coll Ventós, Teatre Auditori Felip Pedrell, Mola de Catí, Salvador Terra Medina, Ibrahim ibn Yaqub at-Turtuixí al-Israïlí, El Pueblo, Joan Aldana, Jaspi de Tortosa, Enric Camó. Extracte: La Catedral de Tortosa està sota l'advocació de Santa Maria, i se situa en el nucli antic d'aquesta població, a tocar del riu Ebre. L'actual edifici és gòtic de l'any 1347 i va ser edificat sobre un anterior romànic; fou consagrat per primera vegada el 1441 i continuant les fases de construcció fins arribar a la façana barroca acabada el 1757. Les excavacions arqueològiques, han fet palès que aproximadament en aquest mateix lloc havia hagut el fòrum romà. Aquesta catedral ostenta el títol de Basílica i el 1931 va ser declarada, juntament amb el Palau Episcopal, Bé Cultural d'Interès Nacional. La contemplació de l'edifici es veu dificultada perquè està envoltada de construcci...

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición