Programes de Televisió de Catalunya: Adéu, Espanya?, Llista de programes de Televisió de Catalunya, Temps d'aventura, Play, Espai Internet (Catalan Edition)

0 valoración promedio
( 0 valoraciones por Goodreads )
 
9781232732891: Programes de Televisió de Catalunya: Adéu, Espanya?, Llista de programes de Televisió de Catalunya, Temps d'aventura, Play, Espai Internet (Catalan Edition)

Font: Wikipedia. Pàgines: 27. Capítols: Adéu, Espanya?, Llista de programes de Televisió de Catalunya, Temps d'aventura, Play, Espai Internet, El Convidat, Slam Dunk, El paisatge favorit de Catalunya, Cuines, Divendres, Telenotícies, Els matins, La nit al dia, Els 25, Futbol cat, Loops!, Vinagre, El Club, Dotze+1, Ànima, No me la puc treure del cap, El gran dictat, Afers Exteriors, Videoxoc, Bocamoll, Colors en sèrie, 30 minuts, Quarts de nou, Info-K, L'hora del lector, Quèquicom, (S)avis, MIC3, Betes i films, Caçadors de paraules, GosSOS, + motor, La masia de 1907, Picalletres, Esport Club, Amor a primera vista, Filiprim, 13 anys i un dia, 10 cites, TAGS, Nit en blanc de TV3, Si l'encerto, l'endevino, Capità Enciam, Nostra nau, Mindundi, Futbol Int, Codi 3XL, Cantamania. Extracte: Adéu, Espanya? és un documental emès el dijous 3 de juny del 2010 a les 21:50 del vespre per Televisió de Catalunya al programa Sense Ficció que compara la realitat de Grenlàndia, Escòcia i el Quebec amb Catalunya sobre la possibilitat d'independitzar-se dels seus estats respectius. Per fer aquesta anàlisi el reportatge planteja algunes preguntes com la de saber si "la secessió és democràtica", indaga si "els processos de secessió són jurídics -emparats en clàusules legals- o polítics -fruit d'una negociació" i concreta la qüestió de si els Estats democràtics estan obligats a encetar una negociació de secessió si una majoria raonable dels ciutadans així ho desitgen. Després de precisar el marc democràtic i les vies per accedir a la independència, Adéu, Espanya? analitza els recursos econòmics de cada país i la seva viabilitat com a Estats sobirans. Finalment, examina el posicionament de la Unió Europea, l'oficial i l'extraoficial, davant la possibilitat de la secessió d'una part d'un Estat membre. L'equip de TV3 encapçalat per Dolors Genovès, direcció i guió, Àngel Leiro, realitzador, Arlette Peyret, producció, i Mimmo Pizzigallo, director de fotografia, es va desplaçar a Grenlàndia, ...

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición