Nàutica: Guerra naval, Aparell vela-rotativa, Gènova, Sloop giratori, Rotor Flettner, Arsenal, Enginyeria naval, Pena de galeres (Catalan Edition)

0 valoración promedio
( 0 valoraciones por Goodreads )
 
9781232729136: Nàutica: Guerra naval, Aparell vela-rotativa, Gènova, Sloop giratori, Rotor Flettner, Arsenal, Enginyeria naval, Pena de galeres (Catalan Edition)

Font: Wikipedia. Pàgines: 32. Capítols: Guerra naval, Aparell vela-rotativa, Gènova, Sloop giratori, Rotor Flettner, Arsenal, Enginyeria naval, Pena de galeres, Reial Escola Nàutica, Calafatament, Càrrega de profunditat, Port esportiu, Sextant Bris, Vela llatina, Flota pesquera, Camí de sirga, Tripulació, Catxú, Puntal, Sotsobre, Dàrsena, Castell de Popa, Pavelló de conveniència, Moll, Eix longitudinal, Segellat per compressió, Cossia, Castell de Proa, Leigh Light, Escola de Nàutica de Barcelona, Saló Nàutic Internacional de Barcelona, Indústria naval, Centre de carena, Eix transversal, Port de matrícula, Creuer, Eix vertical, Marcació relativa, Bernat Oliver Font, Carenenador, Demora, Grilló. Extracte: Una guerra naval és un combat lliurat en mars, oceans o en qualsevol altre cos important d'aigua, tal com llacs grans i rius amples. Grup de batalla de portaavions USS Coral Sea (CVB-43) el 1948Com succeeix amb totes les altres formes de guerra en l'actualitat, les tàctiques navals modernes rauen en el principi de disparar i moure's. L'èxit real de la potència de foc depèn d'un bon reconeixement i de l'adopció de bones posicions de tret. El moviment és un component molt important del combat modern; una flota naval actual ha de poder, en conseqüència, viatjar diversos centenars de quilòmetres en un sol dia. En la guerra naval la clau consisteix a detectar l'enemic, al mateix temps d'evitar ser detectat per l'enemic. Es gasta molt de temps i esforç en negar a l'enemic l'oportunitat que pugui detectar les pròpies forces. També és fonamental el concepte d'espai de batalla: una zona al voltant d'una força naval, dins la qual un comandant confia a detectar, perseguir, combatre i destruir les amenaces, abans que aquestes puguin arribar a convertir-se en perilloses. Aquesta és la raó que una armada prefereixi el mar obert. La presència de terra (línies de costa) i la topografia del fons comprimeixen l'espai de batalla, limitant les oportunitats per maniobrar. Aquests fac...

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

(Ningún ejemplar disponible)

Buscar:Crear una petición

Si conoce el autor y el título del libro pero no lo encuentra en IberLibro, nosotros podemos buscarlo por usted e informarle por e-mail en cuanto el libro esté disponible en nuestras páginas web.

Crear una petición