Kaplan Word Power: Vocabulary Building for Success

2,3 valoración promedio
( 10 valoraciones por Goodreads )
 
9780743529983: Kaplan Word Power: Vocabulary Building for Success

You'll Never Be at a Loss for Words Again.
The words you use say a lot about who you are and where you're headed. Whether you want to express yourself clearly to impress a prospective employer during a job interview, or just brush up on those pesky words you encounter every so often reading the newspaper, Kaplan Word Power® is the essential tool to help you expand your daily vocabulary.
Energize Your Vocabulary with:

  • Must-know everyday words that are the essentials of a good vocabulary
  • Engaging lessons to help you utilize words in context
  • Hot words often found on standardized tests like the SAT and GRE
  • Tips to help you figure out new words, roots, and more

"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Excerpt. © Reprinted by permission. All rights reserved.:

Would You Abdicate or Advocate? abdicate v. to step down from a position of power The king decided to abdicate in favor of his smart, though woefully impetuous, son. The abdication (n.) heralded a new era. abridge v. to shorten, condense, or lessen in length At first he planned a lengthy abdication (adj.) speech, but then he decided to give an abridged (adj.) version so he wouldn't bore his kingdom to death. Had he not decided to abridge (v.) the speech himself, the queen was planning to lose it. absolve v. to forgive or free from blame As part of the king's historic decision, he decided to absolve all those villains who languished in the tower. abysmal adj. (a-biz-mal) extremely wretched, bottomless The prisoners had been living in an abysmal situation. acquiesce v. (ak-wee-ess) to comply passively, to give in The king's cabinet did not easily acquiesce to the pardons. Their acquiescence (n.) was critical. advocate v. to support, or be in favor of Not one cabinet member could advocate (v.) the king's position. They all became advocates (n.) of his proposal, however, when the king's son threatened to behead them. aesthetic adj. (es-thet-tic) concerned with or appreciative of beauty The queen, with her fine aesthetic sense, decided to stage the abdication with an eye towards high drama and bright colors. The queen considered her lady-in-waiting a true aesthete (n.) and often consulted with her when it came to matters of beauty and taste. affinity n. sympathy, attraction, kinship She possessed an affinity for the local artists, so she called upon them to display their wares at a pre-abdication crafts fair. agenda n. program, things to be done The queen's agenda grew longer every day and was impossible to address. aggrandize v. to make great The king's wealth had aggrandized (v.) during the time of his reign. The queen had also experienced an aggrandizement (n.) of her wealth. allusion n. (a-loo-zhun) an indirect reference She was sometimes referred to as Queen Jackie, which was an allusion to Jacqueline Onassis and her famous shopping sprees. altruistic adj. (al-troo-is-tic) unselfish concern with the welfare of others The royal family, despite their excesses, had been quite altruistic in its treatment of the poor. amnesty n. an official pardon for a group of people who violate a law In fact, the king himself had granted amnesty five years before to a ring of conspirators who had been planning to rob a bank. animosity n. ill will, active dislike He harbored no animosity towards the conspirators, even though a portion of his own money rested in the bank's vaults. anomalous adj. (a-nom-a-lus) irregular, abnormal, unusual The prince secretly plans to hang all criminals once he is crowned, as he considers his father's decision regarding amnesty an anomalous one. Plug In Plug in your answers to see if you've got the right word power connections. For this quiz, circle the correct definition. 1. abridge (a) to cross (b) to build (c) to shorten 2. abdicate (a) to rush toward (b) to step up (c) to relinquish power 3. abysmal (a) sickly (b) wretched (c) dark and dank 4. anomalous (a) interesting (b) unattractive (c) irregular 5. absolve (a) to forgive (b) to argue (c) to inspire 6. acquiesce (a) to approve (b) to inherit (c) to give in 7. advocate (a) to punish (b) to support (c) to disdain 8. affinity (a) hatred (b) familiarity (c) indecision 9. agenda (a) diary (b) schedule (c) reference book 10. allusion (a) reference (b) trick (c) saying 11. altruistic (a) truthful (b) generous (c) secretive 12. amnesty (a) affection (b) gift (c) pardon 13. aggrandizement (a) flattery (b) growth (c) pleasure 14. aesthetic (a) sense of beauty (b) joy of freedom (c) joy of life 15. animosity (a) love (b) dislike (c) attraction for The answer key appears on the following page. Plug In Solutions Here are the answers to the Plug In quiz. Check to see if you made the right connections! Test yourself again on the words and definitions you missed. 1. c 6. c 11. b 2. c 7. b 12. c 3. b 8. b 13. b 4. c 9. b 14. a 5. a 10. a 15. b

"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.

Los mejores resultados en AbeBooks

1.

KAPLAN
Editorial: Simon and Schuster
ISBN 10: 0743529987 ISBN 13: 9780743529983
Nuevos Cantidad: > 20
Librería
INDOO
(Avenel, NJ, Estados Unidos de America)
Valoración
[?]

Descripción Simon and Schuster. Estado de conservación: New. Brand New. Nº de ref. de la librería 0743529987

Más información sobre esta librería | Hacer una pregunta a la librería

Comprar nuevo
EUR 9,12
Convertir moneda

Añadir al carrito

Gastos de envío: EUR 2,97
A Estados Unidos de America
Destinos, gastos y plazos de envío

2.

Kaplan
Editorial: SIMON SCHUSTER AUDIO, United States (2003)
ISBN 10: 0743529987 ISBN 13: 9780743529983
Nuevos Cantidad: 1
Librería
The Book Depository US
(London, Reino Unido)
Valoración
[?]

Descripción SIMON SCHUSTER AUDIO, United States, 2003. CD-Audio. Estado de conservación: New. Language: English . Brand New. You ll Never Be at a Loss for Words Again. The words you use say a lot about who you are and where you re headed. Whether you want to express yourself clearly to impress a prospective employer during a job interview, or just brush up on those pesky words you encounter every so often reading the newspaper, Kaplan Word Power(R) is the essential tool to help you expand your daily vocabulary. Energize Your Vocabulary with: Must-know everyday words that are the essentials of a good vocabulary Engaging lessons to help you utilize words in context Hot words often found on standardized tests like the SAT and GRE Tips to help you figure out new words, roots, and more. Nº de ref. de la librería AAS9780743529983

Más información sobre esta librería | Hacer una pregunta a la librería

Comprar nuevo
EUR 12,18
Convertir moneda

Añadir al carrito

Gastos de envío: GRATIS
De Reino Unido a Estados Unidos de America
Destinos, gastos y plazos de envío

3.

Kaplan
Editorial: SIMON SCHUSTER AUDIO, United States (2003)
ISBN 10: 0743529987 ISBN 13: 9780743529983
Nuevos Cantidad: 1
Librería
The Book Depository
(London, Reino Unido)
Valoración
[?]

Descripción SIMON SCHUSTER AUDIO, United States, 2003. CD-Audio. Estado de conservación: New. Language: English . Brand New. You ll Never Be at a Loss for Words Again. The words you use say a lot about who you are and where you re headed. Whether you want to express yourself clearly to impress a prospective employer during a job interview, or just brush up on those pesky words you encounter every so often reading the newspaper, Kaplan Word Power(R) is the essential tool to help you expand your daily vocabulary. Energize Your Vocabulary with: Must-know everyday words that are the essentials of a good vocabulary Engaging lessons to help you utilize words in context Hot words often found on standardized tests like the SAT and GRE Tips to help you figure out new words, roots, and more. Nº de ref. de la librería AAS9780743529983

Más información sobre esta librería | Hacer una pregunta a la librería

Comprar nuevo
EUR 14,31
Convertir moneda

Añadir al carrito

Gastos de envío: GRATIS
De Reino Unido a Estados Unidos de America
Destinos, gastos y plazos de envío

4.

Kaplan
Editorial: SIMON SCHUSTER AUDIO, United States (2003)
ISBN 10: 0743529987 ISBN 13: 9780743529983
Nuevos Cantidad: 10
Librería
Book Depository hard to find
(London, Reino Unido)
Valoración
[?]

Descripción SIMON SCHUSTER AUDIO, United States, 2003. CD-Audio. Estado de conservación: New. Language: English . Brand New. You ll Never Be at a Loss for Words Again. The words you use say a lot about who you are and where you re headed. Whether you want to express yourself clearly to impress a prospective employer during a job interview, or just brush up on those pesky words you encounter every so often reading the newspaper, Kaplan Word Power(R) is the essential tool to help you expand your daily vocabulary. Energize Your Vocabulary with: Must-know everyday words that are the essentials of a good vocabulary Engaging lessons to help you utilize words in context Hot words often found on standardized tests like the SAT and GRE Tips to help you figure out new words, roots, and more. Nº de ref. de la librería BZV9780743529983

Más información sobre esta librería | Hacer una pregunta a la librería

Comprar nuevo
EUR 14,47
Convertir moneda

Añadir al carrito

Gastos de envío: GRATIS
De Reino Unido a Estados Unidos de America
Destinos, gastos y plazos de envío

5.

Kaplan
ISBN 10: 0743529987 ISBN 13: 9780743529983
Nuevos Cantidad: > 20
Librería
Paperbackshop-US
(Wood Dale, IL, Estados Unidos de America)
Valoración
[?]

Descripción 2003. CD. Estado de conservación: New. New Book. Shipped from US within 10 to 14 business days. Established seller since 2000. Nº de ref. de la librería VS-9780743529983

Más información sobre esta librería | Hacer una pregunta a la librería

Comprar nuevo
EUR 12,17
Convertir moneda

Añadir al carrito

Gastos de envío: EUR 3,39
A Estados Unidos de America
Destinos, gastos y plazos de envío

6.

Kaplan
Editorial: Simon & Schuster Audio (2003)
ISBN 10: 0743529987 ISBN 13: 9780743529983
Nuevos Cantidad: 1
Librería
Murray Media
(North Miami Beach, FL, Estados Unidos de America)
Valoración
[?]

Descripción Simon & Schuster Audio, 2003. Audio CD. Estado de conservación: New. Never used!. Nº de ref. de la librería 0743529987

Más información sobre esta librería | Hacer una pregunta a la librería

Comprar nuevo
EUR 15,18
Convertir moneda

Añadir al carrito

Gastos de envío: EUR 1,69
A Estados Unidos de America
Destinos, gastos y plazos de envío

7.

Kaplan
Editorial: Simon & Schuster (2003)
ISBN 10: 0743529987 ISBN 13: 9780743529983
Nuevos Cantidad: 1
Librería
Valoración
[?]

Descripción Simon & Schuster, 2003. Estado de conservación: New. Nº de ref. de la librería TH9780743529983

Más información sobre esta librería | Hacer una pregunta a la librería

Comprar nuevo
EUR 15,88
Convertir moneda

Añadir al carrito

Gastos de envío: EUR 2,99
De Alemania a Estados Unidos de America
Destinos, gastos y plazos de envío

8.

Kaplan
Editorial: Simon & Schuster Audio (2003)
ISBN 10: 0743529987 ISBN 13: 9780743529983
Nuevos Cantidad: 2
Librería
Revaluation Books
(Exeter, Reino Unido)
Valoración
[?]

Descripción Simon & Schuster Audio, 2003. Audio CD. Estado de conservación: Brand New. abridged edition. 5.75x5.25x0.50 inches. In Stock. Nº de ref. de la librería z-0743529987

Más información sobre esta librería | Hacer una pregunta a la librería

Comprar nuevo
EUR 13,31
Convertir moneda

Añadir al carrito

Gastos de envío: EUR 6,71
De Reino Unido a Estados Unidos de America
Destinos, gastos y plazos de envío

9.

Kaplan
ISBN 10: 0743529987 ISBN 13: 9780743529983
Nuevos Cantidad: 1
Librería
Grand Eagle Retail
(Wilmington, DE, Estados Unidos de America)
Valoración
[?]

Descripción Compact Disc. Estado de conservación: New. Compact Disc. You'll Never Be at a Loss for Words Again.The words you use say a lot about who you are and where you're headed. Whether you want to express yourself clearly to impress a pros.Shipping may be from multiple locations in the US or from the UK, depending on stock availability. 5 pages. 0.195. Nº de ref. de la librería 9780743529983

Más información sobre esta librería | Hacer una pregunta a la librería

Comprar nuevo
EUR 20,19
Convertir moneda

Añadir al carrito

Gastos de envío: GRATIS
A Estados Unidos de America
Destinos, gastos y plazos de envío

10.

Kaplan
Editorial: Simon & Schuster Audio 2003-08-01, Riverside, NJ (2003)
ISBN 10: 0743529987 ISBN 13: 9780743529983
Nuevos Cantidad: 1
Librería
Blackwell's
(Oxford, OX, Reino Unido)
Valoración
[?]

Descripción Simon & Schuster Audio 2003-08-01, Riverside, NJ, 2003. audio CD. Estado de conservación: New. Nº de ref. de la librería 9780743529983

Más información sobre esta librería | Hacer una pregunta a la librería

Comprar nuevo
EUR 13,82
Convertir moneda

Añadir al carrito

Gastos de envío: EUR 6,71
De Reino Unido a Estados Unidos de America
Destinos, gastos y plazos de envío

Existen otras copia(s) de este libro

Ver todos los resultados de su búsqueda